Funkin Passion Fruit Martini 70cl

 13,50

Op voorraad

SKU: P4308 Categorie:

Beschrijving

Een vruchtbare melange van mango’s, passievruchten, sinaasappel en een vleugje wodka, Funkin Passion Fruit Martini Ready to Drink Cocktail is een echte tropische opfrisser. Fluweelzacht en zijdezacht, dit handige, voorgemengde serveren is net zo eenvoudig als afkoelen en gieten!

Met de weelderige en sappige goedheid van mango’s, passievrucht en sinaasappel met een scheutje wodka, wil je zeker een slok nemen van de Funkin Passion Fruit Martini Ready to Drink Cocktail.

Fluweelachtig, soepel en zijdeachtig: deze klassieke cocktail is door de experts van Funkin gemengd, zodat u achterover kunt leunen en zonder gedoe kunt genieten van een grote smaak.

De ideale fles van reepkwaliteit voor thuis, Funkin Passion Fruit Martini Ready to Drink is heerlijk, praktisch en net zo eenvoudig als afkoelen en schenken.

Perfect Serve – Open een gekoelde fles en giet de Funkin Passion Fruit Martini in een cocktailshaker met gemalen ijs. Goed schudden tot het echt schuimig wordt en vervolgens in martiniglazen gieten. Garneer met een blaadje munt of basilicum.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funkin Passion Fruit Martini 70cl” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *