Beschrijving
Robijnrode (licht) mousserende wijn uit Italië. De Lambrusco is aangenaam zoetig en prima in harmonie. In de neus ontdek je lekkere aroma’s van bosbessen en frambozen.
In de mond krijg je een licht zoetig smaakpalet dat ook fris en vol is.
Lekker als aperitief, maar ook bij verschillende gerechten kan je deze serveren. Zoals bv. bij paella, vispannetje met zachte curry, ribbetjes, pekind eend of gerechten met wit vlees.
Restsuiker : 65 g/l (zoet)
Na een delicate persing en een maceratie met druiven gedurende 15 uur, gebeurt de eerste gisting met geselecteerde gisten bij een temperatuur van 16-18 ° C. Na de charmat-methode laat de hergisting een restsuiker achter die het een fantastische geur geeft.
Kleur: Rood
Jaar: /
Bewaarpotentieel: 2 jaar
Druiven: Lambrusco
Land van herkomst: Italië
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.