1836 Belgian Organic Barrel Aged Gin 70cl

 40,50

Op voorraad

SKU: GD62527 Categorieën: ,

Beschrijving

De stokerij Radermacher, opgericht in 1836, is de oudste distilleerderij van België. De 1836 Barrel Aged Gin is ongetwijfeld een van de getalenteerdste declinaties van een knowhow van bijna twee eeuwen.
Ontstaan uit een infusie in een distillaat van gecerti?ceerd graan van planten, wortels en vruchten zoals jeneverbes, koriander, sinaasappelschil, rozemarijn, anijs, citroenschil en lievevrouwebedstro (Galium odoratum), rust de 1836 Barrel Aged Gin vervolgens tijdens 6 maanden in een eiken vat van de Belgische Lambertus whisky.
KLEUR: Een licht gouden distillaat.
AROMA: De complexiteit van het ?orale boeket ontstaat door de geheime combinatie van talrijke kruiden en aromatische planten.
SMAAK: Een schitterende zachte aanzet met een ontwikkeling naar een rijke en ?orale smaakervaring. Van harmonieuze en smeuïge concentratie, wordt de aromatische rijkdom in zijn ongelofelijke lengte door een geweldige houttoets ondersteund.
GEBRUIK: De 1836 Barrel Aged Gin wordt puur opgediend, zodat het boeket zich optimaal kan ontwikkelen, maar is ook een ideaal bestanddeel voor longdrinks en cocktails.
OPSLAG: Wij raden aan de ?es op een droge, donkere plaats te bewaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “1836 Belgian Organic Barrel Aged Gin 70cl” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *